Direct contact!

024 377 45 10

Ons bedrijf

TERUG NAAR 2013...

De start van Excluservice

John Bouwhuis heeft jarenlang als aftersales manager gewerkt bij een forddealer in Nijmegen. Mede door de toenemende schaalvergroting, de onpersoonlijke opstelling en de grote druk die gelegd werd op personeel besloot John het roer drastisch om te gooien. In maart 2013 is hij gestart met Garagebedrijf Excluservice. Destijds was het in 2013 – in crisistijd – een grote uitdaging om een eigen garagebedrijf te starten. Sindsdien hebben we getracht ons te onderscheiden door u een optimale en persoonlijke service te bieden. Dit doen we door de tijd voor u te nemen en u een luisterend oor te bieden. Wij geloven, met zowel onze deskundigheid als eerlijkheid, een langdurige vertrouwensband met u op te bouwen.

de tijd vliegt

“terugkijken op een geweldige periode”

Wij zijn nu geruime tijd onderweg en kunnen terugkijken op een geweldige periode. Inmiddels bestaat ons team alweer uit vier monteurs: John, Martijn, Glen en Joery. Op onze teampagina stellen zij zich graag aan u voor. Sinds onze start in 2013 hebben veel klanten ons hun vertrouwen gegeven, wat naar onze mening voor een belangrijk deel te danken is aan onze persoonlijke benadering en extra service. Ook hebben wij inmiddels een aantal bedrijven in ons klantenbestand waarvan we het gehele wagenpark onderhouden. Hier zijn we uiteraard zeer blij mee!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

U kunt ons bereiken via:

024 377 45 10

Mocht u ons onverhoopt niet kunnen bereiken, ga dan naar onze contactpagina. Op onze contactpagina vindt u ons adres en heeft u tevens de mogelijkheid om ons te mailen.