Direct contact!

024 377 45 10

Ons team

even kennismaken

De experts van Excluservice

John

Eigenaar | Monteur

Ik ben al mijn hele werkzame leven in de autowereld werkzaam, waarvan het grootste gedeelte in dienst bij dealers. Ik ben begonnen bij BMW-dealer Nieuwenhuis en heb daar zestien jaar gewerkt als monteur. Tot en met 2012 was ik aftersales manager bij Wensink Ford in Nijmegen. In 2013 heb ik het roer omgegooid en ben mijn eigen autogarage begonnen. Nu, geruime tijd verder, kunnen we met ons team terugkijken op een geweldige periode. Daar ben ik trots op!

Martijn

1e monteur | APK-keurmeester

Glen

1e monteur | APK-keurmeester

Ik ben zes jaar geleden begonnen bij de Volvo dealer in Nijmegen. Ik heb daar bijna vier jaar lang gewerkt in combinatie met mijn opleiding, die ik daar succesvol heb afgerond.

Na vier jaar gewerkt te hebben bij de Volvo dealer in Nijmegen, heb ik de overstap gemaakt naar Garagebedrijf Excluservice waar ik nu al bijna twee jaar met veel plezier werk.

Joery

2e monteur | BBL-opleiding

Ik volg mijn opleiding hier bij Garagebedrijf Excluservice. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik heb hier op de middelbare school al verschillende keren stage gelopen en heb daarbij veel geleerd. Ik hoop u snel te zien, hier bij Garagebedrijf Excluservice.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

U kunt ons bereiken via:

024 377 45 10

Mocht u ons onverhoopt niet kunnen bereiken, ga dan naar onze contactpagina. Op onze contactpagina vindt u ons adres en heeft u tevens de mogelijkheid om ons te mailen.