Direct contact!

024 377 45 10

Reparatie & Onderhoud

Heeft uw auto, bedrijfswagen of camper onderhoud nodig? Kom dan gerust langs bij Garagebedrijf Excluservice. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk. Omdat wij professionele uitleesapparatuur hebben kunnen wij – anders dan bij een dealer – voor ieder merk deze apparatuur inzetten. Wij hebben vier bruggen ter beschikking, waarvan één voor bedrijfswagens en campers. Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien gewenst ontvangt u vooraf een opgave van de te verwachten kosten.

Een kort overzicht van wat wij doen

Grote en kleine onderhoudsbeurt

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Tijdens een onderhoudscheck bij Garagebedrijf Excluservice is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Wij bekijken uw auto en bepalen altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn.

In overleg kunt u gebruikmaken van onze gratis leenauto of leenfiets. Uiteraard is de brandstof voor onze leenauto wél voor eigen kosten.

APK-keuring

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK-keuring. Een nieuwe auto die op benzine rijdt, moet na vier jaar voor het eerst op voor de APK. Bij een dieselauto is dat drie jaar. De APK-keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Garagebedrijf Excluservice bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring. Wij koppelen de keuring, als dit mogelijk is, aan een grote of kleine onderhoudsbeurt. Want … de APK-keuring is i.c.m. een kleine of grote onderhoudsbeurt gratis! Bijkomend voordeel is dat u in de meeste gevallen uw auto niet langer dan één dag hoeft te missen.

In overleg kunt u gebruikmaken van onze gratis leenauto of leenfiets. Uiteraard is de brandstof voor onze leenauto wél voor eigen kosten.

Airco systemen

De airconditioning is een belangrijk onderdeel van het comfort in uw auto. Daarom is het verstandig uw airco jaarlijks te laten controleren en zo uitval van het systeem te voorkomen. Airco onderhoud is essentieel voor de veiligheid, met name in de winter. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan, zodat u altijd volledig helder zicht op de weg houdt. Daarnaast helpt het regelmatig laten reinigen van uw airco om nare geuren te voorkomen en de lucht in uw auto gezond en fris te houden.

Bandenwisselen

In de herfst- en wintermaanden voeren wij (in overleg) een gratis ‘wintercheck’ uit. Daarnaast zijn onze winterbanden scherp geprijsd en bieden wij ook de mogelijkheid om uw banden op te slaan in ons bandenhotel. Dat betekent dat we nieuwe banden voor de auto monteren, waarna we ervoor zorgen dat we de zomer- of winterbanden voor u bewaren tot de volgende wissel.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

U kunt ons bereiken via:

024 377 45 10

Mocht u ons onverhoopt niet kunnen bereiken, ga dan naar onze contactpagina. Op onze contactpagina vindt u ons adres en heeft u tevens de mogelijkheid om ons te mailen.